Dit zijn wij

Welkom op De Veenderij!

Wij – Tjitske en Joost – heten jullie van harte welkom op deze geweldige plek in het Groene Hart. Dat wij van deze boerderij houden is vanzelfsprekend, maar we vinden het echt fantastisch het wanneer onze gasten er ook een beetje verliefd op worden. Dat families, vriendengroepen of collega’s hier mooie herinneringen kunt maken die ze lang met zich meedragen.

Kom je aan bij De Veenderij dan zijn de bedden opgemaakt, liggen de handdoeken netjes klaar en kan jij – met je gezelschap –  gelijk beginnen met ontspannen en genieten. Gewoon even heerlijk niets moeten, genieten van elkaar en een goed glas.

Joost en Tjitske de Veenderij

De boerderij is al sinds 1930 in de familie van Tjitske. Een boerderij met karakter en geschiedenis dus! We hebben De Veenderij bijna helemaal eigenhandig opgebouwd.  Zo hebben we al het hout met liefde en aandacht zelf gezaagd en gemaakt tot onder andere de meubels en veranda. Ieder stuk is dus en helemaal op maat gemaakt. De bomen die we hebben gebruikt zijn allemaal lokaal, dus lekker duurzaam.

Zelf genieten we enorm van de omgeving. Je kunt hier zowel de drukte van de steden als de rust van de natuur opzoeken. Kijk 
hier alvast voor onze tips om te doen in de omgeving en laat je inspireren!

Beste bezoeker,

We hopen je snel welkom te mogen heten op vakantieboerderij ‘De Veenderij’. Een plek met ruimte en rust, waar je vanaf de veranda de zon onder kunt zien gaan, een schaap koe of kip even nieuwsgierig bij je komt kijken en waar je optimaal kunt genieten van elk seizoen.

Tot gauw!

Tjitske & Joost